Antrenamentele

Antrenament

Ne luăm în serios meșteșugul și ne antrenăm din greu. O sesiune de antrenament durează o oră, iar dacă ai timp și te țin bateriile, poți lega două astfel de sesiuni, un antrenament de kickboxing, urmat de un antrenament de MMA sau de grappling, interval la finele căruia vei simți că ai lucrat cu adevărat și că ai învățat cât mai mult.

Program

Seara

Luni, miercuri și vineri—ora 19:30 – 20:30 ; 20:30 – 21:30
Adresa: Calea Plevnei, nr. 114
Marti, Joi – ora 20:00 – 21:00 ; 21:00 – 22:00
Adresa: Str. Tăbăcarilor, nr. 7 (incinta fostei fabrici Pionierul)

Dimineața

Luni, miercuri și vineri—ora 07:30 – 08:30 ; 08:30 – 09:30
Adresa: Bulevardul Vasile Milea 4 (incinta Apaca)

Tarife

Pentru oferte, sunați la 0723 548 649

Schema unui antrenament total

Totul începe cu o încălzire temeinică

O încălzire serioasă este cel mai bun mod de a preveni accidentările și de a îmbunătăți performanțele din timpul antrenamentului.

Antrenament

Trecem la procedee și lovituri

După încălzire urmează antrenamentul de kick-box cu tehnicile de lovire aferente sau antrenamentul de grappling – tehnici de proiectare și procedee de luptă la sol; totul în funcție de “meniul” ales.

Încheiem cu o sesiune de pregătire fizică

La finalul unui antrenament de MMA, te invităm la sesiunea de pregătire fizică. Aceasta ne va ajuta să ne simțim eliberați de toate grijile și stresul adunate într-o zi. Apoi, ne vom relaxa cu un stretching scurt cu ajutorul căruia ne putem dezvolta mobilitatea și asigura refacerea completă după antrenament. Totuși, nu ne supărăm dacă refuzi invitația.

Performanță în ring, autoapărare sau sănătate. Alege una…sau pe toate

Ne place performanța, dar știm că nu toți cei care intră într-o sală de MMA vor să ajungă să lupte în ring. Avem o echipă mare în care vei vedea oameni fără experiență în artele marțiale luptând cot la cot cu campioni care au un palmares competițional impresionant. De aceea, nu trebuie să-ți faci griji: ne vom asigura că ești tratat corespunzător pregătirii și scopurilor tale și că performanțele din sala vor crește la fiecare antrenament. Sesiunile de sparring se fac la intensitatea dorită de fiecare, sau pot fi doar urmărite de pe margine.