Stii cand pleci de acasa dar nu ai habar cand termini jobul?
Nici o problema, avem solutia perfecta pentru tine: "Antrenamentul de la 7 dimineata".
In ce consta aceasta superoferta ?
Click aici.

 

Termeni si conditii

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

Clubul "Lupii Albastrii" a creat acest Site pentru divertismentul, informarea, educarea si comunicarea catre utilizatori. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a descarca materialele aparute in continutul Site-ului, insa numai pentru folosirea acestora in scop personal, utilizatorul fiind obligat sa respecte drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aceste materiale.

In vederea informarii complete si corecte asupra conditiilor de utilizare ale acestui Site, este necesar sa vizitati acesta pagina in mod periodic, deoarece Clubul "Lupii Albastri" isi rezerva dreptul de a modifica sau completa aceste conditii de utilizare. Aceste modificari si/sau completari vor intra in vigoare in momentul mentionarii lor in cadrul acestui Site si va vor fi aplicabile, independent de accesarea acestei pagini.

Clubul "Lupii Albastri" poate modifica in orice moment continutul acestui Site, total sau partial si /sau respectiv a prezentelor conditii de utilizare, fara a oferi utilizatorilor nici o garantie expresa sau implicita, acest Site fiind oferit in starea in care se afla in momentul accesarii.

Dorim sa va anuntam ca depunem eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea Clubul "Lupii Albastri" nu isi asuma nici o obligatie si nu garanteaza in nici un fel ca acest Site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale.

Exista posibilitatea ca pe acest Site sa apara link-uri catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul nostru. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le utilizeaza.

Toate materialele afisate sau furnizate pe Site-ul nostru sunt protejate de drepturile de autor. Este interzisa utilizarea unuia sau ma mutor elemente prezente pe site-ul nostru, vanzarea acestora, transferul, modificarea, copierea, transmiterea, distribuirea, afisarea, reproducerea, publicarea sau utilizarea acestora in orice scop public sau comercial, fara acordul scris acordat in prealabil si in mod expres de catre noi.
Continutul acestui site, textele, grafica, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si incalcarea acesteia atrage sanctiunile penale, civile sau de orice alta natura prevazute de legislatia in vigoare.Kaicho Amatto Zaharia presedintele Federatiei Romane de Kempo va recomanda clubul Lupii Albastri


C.S. Lupii Albastri - Sport Revolution
Postat pe 2011-06-12
In tot acest timp, de cand promovez si scriu despre artele martiale, am avut ocazia sa intru in multe sali de antrenament si sa asist la diferite moduri de a preda.Unele m-au dezamagit complet, altele puneau accentul doar pe partea fizica sau tehnica, neglijand total latura psihologica sau educativa...
Citeste mai mult

C.S. Clanul Lupilor Albastri: Kempo-Sambo-MMA Un sparing cat o competitie
Postat pe 2011-06-12
In pregatirea luptatorilor ce practica sporturi de contact, un segment important il reprezinta sparringul. Cu cat nivelul luptatorului creste, cu atat creste si complexitatea pregatirii lui. In tari precum Rusia (si tarile fostului bloc sovietic), Olanda, Japonia, Brazilia, sparringul reprezinta for...
sursa www.sportrevolution.ro


     

© www.lupiialbastri.ro | Termeni si conditii | Contact | Hosted by BIT Consulting |