Stii cand pleci de acasa dar nu ai habar cand termini jobul?
Nici o problema, avem solutia perfecta pentru tine: "Antrenamentul de la 7 dimineata".
In ce consta aceasta superoferta ?
Click aici.

 

Grupa de la 7 dimineataC.S. Lupii Albastri - Sport Revolution

Postat pe 2011-06-12

In tot acest timp, de cand promovez si scriu despre artele martiale, am avut ocazia sa intru in multe sali de antrenament si sa asist la diferite moduri de a preda.Unele m-au dezamagit complet, altele puneau accentul doar pe partea fizica sau tehnica, neglijand total latura psihologica sau educativa... Dar nu doresc sa vorbesc despre acelea, va veni si timpul lor. Vreau sa vorbesc despre putinele sali unde se practica cu adevarat ARTE MARTIALE. Ce poate fi mai frumos decat o sala - un DOJO, unde vezi antrenori ce predau cu pasiune, ce se implica in toate aspectele ce tin de formarea unui practicant. Mereu voi aprecia ce a construit la nivel mondial si national Kancho Amatto Zaharia sau modul in care intelege si preda domnul Dan Deliu. Antrenori tineri precum Ionel Stancu sau Horia Radulescu ce se perfectioneaza mereu si pricep foarte bine realitatile existente, sau oameni ce au ridicat stacheta in Kick Box precum Alin Panaite.
Citeste mai mult

C.S. Clanul Lupilor Albastri: Kempo-Sambo-MMA Un sparing cat o competitie

Postat pe 2011-06-12

In pregatirea luptatorilor ce practica sporturi de contact, un segment important il reprezinta sparringul. Cu cat nivelul luptatorului creste, cu atat creste si complexitatea pregatirii lui. In tari precum Rusia (si tarile fostului bloc sovietic), Olanda, Japonia, Brazilia, sparringul reprezinta forma prin care sportivul se obisnuieste si acomodeaza in sala de antrenament cu peste 90% din trairile si dificultatile tehnice si tactice ale unui meci (ring, cusca, tatami).
Am asistat la un sparring dur si in acelasi timp plin de fair-play antre componentii clubului "Clanul Lupilor Albastri" si "Tai Shin Do Gym". Le doresc ca pe viitor sa aiba parte de astfel de experiente benefice atat cluburilor si antrenorilor, cat, mai ales, sportivilor.
sursa www.sportrevolution.ro


     

© www.lupiialbastri.ro | Termeni si conditii | Contact | Hosted by BIT Consulting |