Stii cand pleci de acasa dar nu ai habar cand termini jobul?
Nici o problema, avem solutia perfecta pentru tine: "Antrenamentul de la 7 dimineata".
In ce consta aceasta superoferta ?
Click aici.

 

Legenda Lupilor Albastri


A fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi fost nu s-ar fi povestit, un fecior de isprava, din cartierul Rahova de fel, pe nume Octav. El sedea (si mai sede si azi) pe strada Fat-Frumos, iar ast' fapt l-a luat ca pe un semn divin, caci cum zicea bunicul lui: "Asta e fagasul tau in viata: un fecior frumos, dupa care toate fetele mor".
Drept pentru care se admira minute in sir in oglinda; noaptea i se pare prea lunga in asteptarea minunatei dimineti, cand da fuga la oglinda-oglinjoara, care il intampina pe partea cealalta cu un zambet lung, larg si sincer.


Asa cum ii sta bine unui oaches fecior, era cu atat mai iubit de fete cu cat era si destept foc, dar si viteaz foc si para. El practica arte martiale, si se poate lauda cu fapte de neuitat, facute ce-i drept la manie.

Intr-o zi, niste copii se jucau in fata blocului; dar faceau o galagie de nedescris, in incercarea lor de a ridica un zmeu; atunci, Octav a coborat furios cu o foarfeca in mana, si certandu-i ca nu tin cont de orele de liniste (erau ceasurile 15:00) le-a taiat ata zmeului; fapta este cu atat mai de lauda cu cat vorbim despre 4 (PATRU) copii maturi  si bine dezvoltati, in varsta de 4-5 ani fiecare. Intr-o noapte, fiind extraordinar de nervos din cauza unui cosmar care nu il lasa sa doarma, s-a ridicat si a aprins lumina, prin apasarea intrerupatorului cu degetul mare de la piciorul stang, dupa care a dat 30 de ocoale patului, in patru labe; caci atat de dur era dragul nostru fecior Octav.
In anul de pomina 2004, feciorul Octav trage de trei ori aer in piept, si graieste: "Sa se faca clubul de arte martiale Lupii Albastri!". Si intr-adevar asa se facu.

In tot acest timp, un alt fecior, de la tara de fel, pre numele sau Liviu, se antrena asiduu: vara mergea la scaldat, fura cirese, se bronza in curtea scolii; iarna bombarda batranii neajutorati cu bulgari mari si freca fetele cu zapada.
Fara frumusetea orbitoare si voinicia de nedescris a celuilalt erou, dar cu un talent si perseverenta rar intalnite privind practicarea artelor martiale, reuseste de asemenea fapte descrise in hrisoave si ramase astfel in istorie: nu traversa niciodata strada principala pe la trecerea de pietoni, la scoala intra mereu pe la intrarea profesorilor, alerga cainii maidanezi, si chiar se spune ca a omorat peste 600 de tantari cu mana dreapta.

 

Destinul si dragostea pentru artele martiale ii face pe cei doi sa se cunoasca si sa mai infaptuiasca alte fapte si isprave, pe care din motive de spatiu (doar 500 Mb) nu le pomenim aici , si astfel ajung sa isi dea seama ca trebuie sa se uneasca pe vecie.

 

Astfel, Liviu se alatura clubului Lupii Albastri in anul 2009, pe data de 1 aprilie (fara pacaleala de data asta), in calitate de antrenor.

In acest mod, de atunci si pana azi, s-a format cel mai cel club din galaxie: LUPII ALBASTRI, cu Octav – LUPUL CEL BATRAN SI INTELEPT, si Liviu – LUPUL ALFA. Haita astfel infaptuita, cu lupisori tineri si dornici de afirmare, a haituit numeroase turme pe la competitiile din tara si de afara, si a inhatat doldora de mioare si oite barsane sub forma de medalii si cupe.
C.S. Lupii Albastri - Sport Revolution
Postat pe 2011-06-12
In tot acest timp, de cand promovez si scriu despre artele martiale, am avut ocazia sa intru in multe sali de antrenament si sa asist la diferite moduri de a preda.Unele m-au dezamagit complet, altele puneau accentul doar pe partea fizica sau tehnica, neglijand total latura psihologica sau educativa...
Citeste mai mult

C.S. Clanul Lupilor Albastri: Kempo-Sambo-MMA Un sparing cat o competitie
Postat pe 2011-06-12
In pregatirea luptatorilor ce practica sporturi de contact, un segment important il reprezinta sparringul. Cu cat nivelul luptatorului creste, cu atat creste si complexitatea pregatirii lui. In tari precum Rusia (si tarile fostului bloc sovietic), Olanda, Japonia, Brazilia, sparringul reprezinta for...
sursa www.sportrevolution.ro


     

© www.lupiialbastri.ro | Termeni si conditii | Contact | Hosted by BIT Consulting |