Stii cand pleci de acasa dar nu ai habar cand termini jobul?
Nici o problema, avem solutia perfecta pentru tine: "Antrenamentul de la 7 dimineata".
In ce consta aceasta superoferta ?
Click aici.

 

Grupa de la 7 dimineata

OFERTA SHOK !

Stii cand pleci de acasa dar nu ai habar cand termini jobul? Nici o problema, avem solutia perfecta pentru tine: "Antrenamentul de la 7 dimineata".
In ce consta aceasta superoferta? In antrenamente facute dimineata intre orele 7:00 - 8:30, in grupe mici (maxim 6 persoane), de doua ori pe saptamana.
Te trezesti dis-de-dimineata, mananci subtire si vii la sala; faci un antrenament care te va trezi cu adevarat si te va reimprospata, dupa care iti poti continua activitatea zilnica avand constiinta impacata ca ti-ai facut datoria fata de amicii tai cei mai buni: silueta shukara si psihicul implinit.

C.S. Lupii Albastri - Sport Revolution
Postat pe 2011-06-12
In tot acest timp, de cand promovez si scriu despre artele martiale, am avut ocazia sa intru in multe sali de antrenament si sa asist la diferite moduri de a preda.Unele m-au dezamagit complet, altele puneau accentul doar pe partea fizica sau tehnica, neglijand total latura psihologica sau educativa...
Citeste mai mult

C.S. Clanul Lupilor Albastri: Kempo-Sambo-MMA Un sparing cat o competitie
Postat pe 2011-06-12
In pregatirea luptatorilor ce practica sporturi de contact, un segment important il reprezinta sparringul. Cu cat nivelul luptatorului creste, cu atat creste si complexitatea pregatirii lui. In tari precum Rusia (si tarile fostului bloc sovietic), Olanda, Japonia, Brazilia, sparringul reprezinta for...
sursa www.sportrevolution.ro


     

© www.lupiialbastri.ro | Termeni si conditii | Contact | Hosted by BIT Consulting |