Stii cand pleci de acasa dar nu ai habar cand termini jobul?
Nici o problema, avem solutia perfecta pentru tine: "Antrenamentul de la 7 dimineata".
In ce consta aceasta superoferta ?
Click aici.

 

Grupa de copii

Antrenamentele in cadrul clubului nostru sunt adaptate special pentru copii si necesitatile lor. In primele luni accentul cade pe adaptarea fizica a micutilor sportivi la efort ; astfel, ei vor invata sa alerge, sa sara, sa stea in echilibru, sa faca rostogoliri si alte exercitii de acrobatie.
Dupa cum stiti, tocmai aici este problema copiilor din ziua de azi, deoarece ei sufera un grav dezechilibru intre activitatea intelectuala si cea fizica, dezechilibru amplificat de alimentatia nepotrivita. Sportul practicat la noi este foarte complex, copiii intalnindu-se astfel cu toate tipurile de miscari, dezvoltandu-si astfel foarte bine ceea ce inseamna « inteligenta motrica Â».

Desi participam la concursuri, inscrierea copilului la competitii nu este o cerinta. Pentru micutii care vor participa, parintii trebuie sa stie :

- la varstele fragede nu punem accent pe rezultat, ci pe invatarea intr-un mediu prietenos a modului de abordare a concursurilor sportive.

- copiii trebuie incurajati si (sau mai ales!) atunci cand au rezultate negative ; ei trebuie sa participe cu placere la intreceri si fara presiune psihica, care il pot afecta foarte mult atat pe termen scurt, cat si lung.

- obtinerea unor rezultate foarte bune la juniorat nu asigura obtinerea lor si la seniorat ; din contra, specialistii au demonstrat ca uzura puternica, atat fizica, dar si psihica, la care sunt supusi unii copii de la care se asteapta prea mult ii afecteaza negativ pe viitor.
Statistic, cei mai longevivi campioni nu au avut rezultate deosebite la juniorat !
Nu o mai mica importanta acordam dezvoltarii copiilor in ceea ce priveste caracterul, vointa, disciplina si sanatatea.

10 Lucruri pe care trebuie sa le stie parintii
 

- voi invata sa fiu un invingator
- voi fi mai puternic(a)
- voi invata ce inseamna spiritul de echipa
- voi fi optimist(a)
- voi fi mai disciplinat(a)

 
 

- voi fi mai sanatos(a)
- voi invata bine in continuare
- voi socializa cu alti copii
- voi avea un corp armonios, mai frumos
- voi rade la antrenamente, va fi distractiv

 


Totodata, va mai rog frumos sa pastrati linistea daca intrati in sala. La lectie trebuie sa fiu atent doar la domnul antrenor !

Vizitati noul site dedicat antrenamentelor pentru copii : www.antrenamentecopii.roC.S. Lupii Albastri - Sport Revolution
Postat pe 2011-06-12
In tot acest timp, de cand promovez si scriu despre artele martiale, am avut ocazia sa intru in multe sali de antrenament si sa asist la diferite moduri de a preda.Unele m-au dezamagit complet, altele puneau accentul doar pe partea fizica sau tehnica, neglijand total latura psihologica sau educativa...
Citeste mai mult

C.S. Clanul Lupilor Albastri: Kempo-Sambo-MMA Un sparing cat o competitie
Postat pe 2011-06-12
In pregatirea luptatorilor ce practica sporturi de contact, un segment important il reprezinta sparringul. Cu cat nivelul luptatorului creste, cu atat creste si complexitatea pregatirii lui. In tari precum Rusia (si tarile fostului bloc sovietic), Olanda, Japonia, Brazilia, sparringul reprezinta for...
sursa www.sportrevolution.ro


     

© www.lupiialbastri.ro | Termeni si conditii | Contact | Hosted by BIT Consulting |